Waarden- en Portfoliomanagement (MoV® en MoP®)

nThen! wilt graag Best Practices voor u laten werken. Wij vinden het belangrijk dat we weten waar we het over hebben en goed toegerust zijn deze kennis en kunde aan onze klanten over te dragen.
Om deze reden hebben we in 2012 Management of Value (MoV®) en Management of Portfolios (MoP®) als Best practice methoden aan onze diensten portfolio toegevoegd.
Voor MoP kunnen we ook de Business Simulatie ‘2020’ bieden, dat uw organisatie de mogelijkheid geeft om met de geleerde theorie te oefenen in een veilige simulatie omgeving. Met een team van maximaal 12 deelnemers kunt u een dag lang alle aspecten van portfoliomanagement onderzoeken. Aan het eind van de dag benoemd het team vervolgens actie-aanbevelingen om in de eigen organisatie mee aan de slag te gaan.