Ons online aanbod

m_o_r apmg ato logo

Cursus naamDuurAanmelden
Online M_o_R® Foundation Examentraining (of zelfstudiehulp) MET EXAMEN6 maandenNeem contact met ons op

prince2 apmg ato

CursusnaamDuurAanmelden
Cursus naam Duur Aanmelden
Online PRINCE2® Foundation Examentraining (of zelfstudiehulp) MET EXAMEN
6 maandenNeem contact met ons op

Examens kunnen door nThen! worden afgenomen bij uw bedrijf in-house voor groepen deelnemers. Als u zelfstandig het examen wilt doen kunt u zich aanmelden bij APMG-Benelux voor het Publieke examen dat elke dinsdag afgenomen wordt (Open een nieuw blad naar APMG Benelux).

Vouchers

Indien u via nThen! een opleiding gevolgd heeft is het ook mogelijk van ons een Voucher te ontvangen waarmee u in Huizen bij APMG_Benelux terecht kunt. Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden voor een examen bij APMG-Benelux klik hier.
Heeft u nog vragen over examens neem dan gerust contact met ons op.

Over het Foundation en Practitioner examen

U moet geslaagd zijn voor uw Foundation examen voordat u het Practitioner examen mag doen. Het Foundation examen is gesloten boek multiple choice. Het Practitioner examen is multiple choice en open boek (u mag de betreffende Guidance erbij hebben).
Alle Practitioners moeten na 3 tot 5 jaar een re-registration examen doen om als Practitioner geregistreerd te blijven. Ook voor de re-registration examens kunt u bij ons terecht of via het Public examen van APMG.
De exameneisen zijn ontwikkeld door AXELOS en worden verstrekt met toestemming van de APMG. nThen! is niet verantwoordelijk voor deze exameneisen. Indien u op- of aanmerkingen op deze exameneisen heeft, kunt u contact opnemen met de APMG Benelux.
Klik hier om de Examen Voorwaarden en Condities van APMG te lezen.