Wat levert nThen!

nThen! levert gecertificeerde trainingen en business simulaties om te oefenen de theorie in de praktijk te brengen.

Daarnaast leveren we Train de Trainers en opleidingsadvies aan (trainings-) organisaties op het gebied van project georiënteerd werken, servicemanagement en risicomanagement.

nThen! helpt bedrijven klantgericht en effectief te zijn door de inzet van Best Practice methodieken en focus te hebben op houding en gedrag. We helpen U succesvol te zijn in het realiseren van veranderingen, door het inzetten van o.a Agile Manieren van werken met de juiste besturing/governance (Project, Programma en Portfolio Management)
Deze combinatie van de harde kant van de richtlijnen en de zachte kant maakt onze unieke propositie gericht op resultaat voor uw organisatie.

Projectmanagement trainingen

PRINCE2® trainingen voor het foundation en practitioner niveau en online examentrainingen die begeleiden naar het examen.
PRINCE2Agile® trainingen voor het practitioner niveau en online examentrainingen die begeleiden naar het examen.
AgilePM® trainingen voor het foundation en practitioner niveau en online examentrainingen die begeleiden naar het examen.
IPMA
IPMA C en D training ter voorbereiding van het theorie examen en begeleiding bij het schrijven van het project rapport en de voorbereiding van het interview

Andere Best Practice trainingen

Incompany Risicomanagement trainingen voor het foundation en practitioner niveau en online examentrainingen die begeleiden naar het examen. (Klik hier voor meer informatie)
Incompany Programmamanagement trainingen voor het foundation en practitioner niveau en online examentrainingen die begeleiden naar het examen. (Klik hier voor meer informatie)
Incompany Portfoliomanagement trainingen voor het foundation en practitioner niveau en online examentrainingen die begeleiden naar het examen. (Klik hier voor meer informatie)
Incompany Waardemanagement trainingen voor het foundation en practitioner niveau en online examentrainingen die begeleiden naar het examen. (Klik hier voor meer informatie)
Incompany Support Office trainingen voor het foundation en practitioner niveau en online examentrainingen die begeleiden naar het examen. (Klik hier voor meer informatie)
Incompany IT Service Management trainingen voor het foundation en practitioner niveau en online examentrainingen die begeleiden naar het examen. (Klik hier voor meer informatie)

Business simulaties

Challenge of Egypt
Challenge of Egypt – Projectmanagement simulatie
Ultimate route
Ultimate Route – Risicomanagement simulatie
Apollo ITSM case
Apollo 13 – ITIL servicemanagement simulatie

Business Simulaties kunnen aangepast worden aan de specifieke wensen van uw afdeling of organisatie.