Douwe Brolsma

Douwe BrolsmaDouwe heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling, IT beheer, project- en programmamanagement, veranderingstrajecten in organisaties en het ontwikkelen en geven van trainingen en opleiding.
Hij werkte bij ICT afdelingen van grote Nederlandse organisaties en in organisatieveranderingstrajecten bij universiteiten in Thailand, Bolivia, Mozambique en Zuid Afrika.
Daarnaast heeft Douwe ook leidinggevende ervaring zowel ad interim als in vaste dienst. Deze ervaringen gebruikt hij om zijn trainingen, begeleidingtrajecten en adviezen goed aan te laten sluiten en levendig te maken.
In de methodische trainingen zal Douwe altijd proberen de pragmatiek van de dagelijkse praktijk in te brengen zodat de ‘geest’ of het ‘gezonde verstand’ achter de methodieken duidelijk wordt. Het liefst werkt hij met simulaties en managementgames om de theorie met de praktijk te verbinden.
Douwe heeft zich verder gespecialiseerd in Risicomanagement en is als eerste docent in Nederland geaccrediteerd voor de methodiek Management of Risk (M_o_R®). Daarnaast is hij ook (geaccrediteerd) trainer voor PRINCE2® projectmanagementtrainer, MSP® Programmamanagement, MoP® Portfoliomanagement, MoV® Waardemaagement en IPMA.

Voor meer informatie over Douwe Brolsma verwijzen we graag naar de LinkedIn site van Douwe.